Redo för att spela i Barcelona?

Spela med CS ACADEMY

Vill du spela i Barcelona i sommar?

Nu kan du spela med vårt lag CS Academy en vecka

Vi är anmälda med fyra lag till Footvia International Tournament utanför Barcelona 1-5 juli. Är du född mellan 2011 och 2004 så kan du spela med oss! En fantastisk upplevelse för hela familjen! Mixa fotboll med sol och bad i en av Europas bästa städer!

En internationel turnering i toppklass!

Vad är Footvia International Tournament?

Det är en av de bäst organiserade turneringarna i Barcelona! Senast vi var med och spelade denna turnering så fick vi spela mot internationellt toppmotstånd som Marseille och Wolves! 

Bo vid stranden

Veckan är ett perfekt tillfälle för hela familjen att upptäcka Barcelonas stränder. Vårt hotell är utanför Barcelona längst kusten. 

Schema

Schemat ger möjlighet till egna aktiviteter där ni har möjlighet att besöka stranden, centrum eller varför inte Camp Nou?

Vi erbjuder

Så är ni intresserade av en upplevelse för livet?

Kom och spela med oss!

Varför CS Academy?

Vi är övertygande om att runtom i Sverige finns det spelare som drömmer om att spela internationella toppturneringar men som aldrig haft möjligheten på grund av att sitt egna lag inte har kunnat åka. Med CS gör vi det möjligt. Även om man  i dag spelar i ett lag i Sverige så kan du spela med CS Academy under en turnering i Barcelona. Vi hoppas med CS kunna uppfylla unga spelares dröm om fotboll i de bästa fotbollsländerna! 

Vi kommer göra vårt absolut bästa så att ni får en så fantastisk vecka som möjligt! 

Anmäl er nu!

Vi har begränsat med platser. I de yngre lagen endast 10 platser! Boka redan nu. Ni betalar vid bokning endast 50 euro. Resten betalas 1 juni.

Pris totalt:
650 euro per spelare
Medresenär: 550 euro

  • Hotell 30 juni - 5 juli
  • Frukost, lunch och middag
  • Dagliga transporter samt flygtransfers
  • Kläder
Går att lägga till fram till 25 maj
Price: 50,00 €
Mer information

För föräldrar är priset €550 och då ingår hotell, måltider, besök på Camp Nou tour och flygplatstransfers. Man bor då i dubbelrom med sin son/dotter. Är man fler medresenärer så bor man i trippelrum.

Vid anmälan betalar ni 50 euro. Resten skall betalas senast 1 juni.

Vi erbjuder kortbetalning och Swish.

Vid kortbetalning så betalar du via Stripe. Stripe är ett av världens vanligaste betalningssystem och är säkert. Inga kortuppgifter lagras hos oss på FotbollBarcelona utan all går via Stripe. 

Vi rekommenderar att man håller hög eller medelhög nivå. Lagen vi spelar mot håller hög internationell nivå. 

Footvia håller oss hela tiden uppdaterade om cupen och som det ser ut nu så kommer de att genomföra turnerningen. Om värsta tänkbara skulle hända och Footvia blir tvingade att ställa in eventet så kommer vi anmäla oss till en ny turnering i höst.  Om ni ej kan delta på turneringen i höst så får ni tillbaka era pengar. Anmälningsavgiften på 50 euro får ni dock tillbaka i en värdecheck istället. Ni riskerar med andra ord inte att bli av med pengar.

Vi rekommenderar att ni kommer den 30 juni. Hotell ingår i priset redan från 30 juni. Under april månad kommer vi meddela vilken tid upphämtning sker på flygplats. Vi flexibla med upphämtning då vi har egen buss. Vi kommer kunna anpassa oss efter flygtider.

Varje lag kommer ha en välutbildad svensk tränare som också är med laget under hela turneringen. Denna tränare kommer även vara er kontaktperson fram till turneringen startar.

Några frågor?

Har du fler frågor om CS Academy?  Hör av dig till oss så återkommer vi till dig så snart vi kan

Facebook

Skriv meddelande till oss på Facebook. Här är där vi svarar snabbast.

Ring oss

Föredrar du att ringa oss? Det går också bra

+34 689 76 29 49

E-post

Vill du skicka oss ett e-post så går det bra. På veckodagarna svarar vi inom ett par timmar

info@fotbollbarcelona.se

Anmäl er nu!

Vi har begränsat med platser. I de yngre lagen endast 10 platser! Boka redan nu. Ni betalar vid bokning endast 50 euro. Resten betalas 1 juni.

Pris totalt:
650 euro per spelare
Medresenär: 550 euro

  • Hotell 30 juni - 5 juli
  • Frukost, lunch och middag
  • Dagliga transporter samt flygtransfers
  • Kläder
Går att lägga till fram till 25 maj
Price: 50,00 €